Battalgazi Ortaokulu

WEB https://battalgaziortaokulu06.meb.k12.tr
Adres : BATTALGAZİ MAH. 1017 CAD. BATTALGAZİ ORTAOKULU BLOK NO 14B ALTINDAĞ / ANKARA
VİZYON : Tüm öğrencilerimizin her yönüyle başarılı olmasını sağlayarak iyi yurttaş yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizin başarılı olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektirtir. Bu kapsamda; öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerin kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrenme yaşantılarını arttırmaya çalışmak temel görevimizdir.
BAŞARILAR : Spor faaliyetleri başarılarımız olarak 2010-2011 eğitim öğretim yılında futbol alanında Altındağ İlçe Birinciliği, bir öğrencimizin Tekvando Türkiye birinciliği mevcuttur. 2011-2012 eğitim öğretim yılında da okulumuzun iki ayrı futbol takımı Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altındağ İlçe Spor Müdürlüğü´nün düzenlemiş olduğu müsabakalarda birincilik elde etmişlerdir.

Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli öğretim yapılmaktadır.
Isınma : Okulumuz kalorifer sistemi (doğalgaz) ile ısınmaktadır.
Servis : Okul servisimiz yoktur.
Ulaşım : Okulumuzun önünden EGO otobüsleri (312 nolu hat)ve 200 mt ileriden Siteler-H.Gazi-Eskiyol-Yeniyol dolmuşları geçmektedir.Kızılay ve Ulus´tan otobüs ve dolmuşla ulaşım çok kolaydır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Altındağ ilçesi Siteler semtinde Battalgazi Mahallesi 1017. Cadde üzerinde No:14B adresinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl uzaklığı 8 km, ilçeye uzaklığı 9 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2022 Nisan-Özel Eğitimli Öğrencilemiz ile Ozel sporcular federasyonunun düzenlemiş olduğu Atletizm il sampiyonasina - 2 Gümüş Madalya>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> • 2022 Mayıs - Okulumuzun Kros Takımı Hem Kız Öğrenciler Hem De Erkek Öğrencilerle Altındağ İlçe Kros Sampiyonluğu
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Öznur ŞAHİN- 2019 -2020 Eğitim Öğretim Yılı-- 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Resim yarışması -Ankara Birinciliği
Diğer Hususlar : -